Tópark Be My City: A Város a városban

Szeretettel köszöntjük a nyüzsgő fővárostól mindössze néhány percre található Tóparkban, ahol a víz közelsége, a zöld területek és a harmónikus légkör találkozik a sétálóutcák és a belváros kifinomult eleganciájával.

A Tópark beruházás egyediségét kiváló elhelyezkedésén, magas minőségű építészeti megoldásain és gazdag természeti adottságain túl multifunkcionális jellege nyújtja. A Tópark az ország első “Város a Városban” ingatlanfejlesztési innováció, amely minden felmerülő igényt maximálisan kiszolgál.

Kiterjedt lakáskínálatunkban biztosan megtalálja azt az impozáns ingatlant, mely az igazi otthon érzését nyújtja majd Önnek. A lakások mellett prémium minőségű irodák várják azokat a vállalatokat, akiknek kiemelten fontos, hogy kollégáik élhető, inspiráló környezetben töltsék munkaidejüket, amely maximálisan elősegíti a nagyfokú munkavállalói elégedettséget és lojalitást.

A Tópark beruházásban nemzetközi színvonalú konferencia komplexum, szabadidős központ és rekreációs szolgáltatások valamint önkormányzati üzemeltetésű óvoda, bölcsőde és egészségügyi intézmény, is helyet kapnak. A lakók, az irodabérlők, valamint a látogatók változatos igényeit pedig kereskedelmi és szolgáltató egységek elégítik ki. Itt minden sétatávolságban elérhető, ami a mindennapokhoz szükséges.

Várjuk szeretettel a Tóparkban, hiszen igazi értéket csak Önnel együtt teremthetünk. Forduljon hozzánk bizalommal,  a Tópark csapata készséggel áll rendelkezésére.