Az Útnet Építő Kft.

Az ÚTNET Építő Kft. - a Lavinamix Csoport tagjaként - a minőségi kivitelezés és a környezettudatos megvalósítás elkötelezett híve, évtizedes sikerének záloga a magasfokú megbízhatóság és a széleskörű szakmai tapasztalat. Társaságunkat a folytonosság, a kivitelezési módszerek és technológiák kiváló ismerete, valamint azok megfelelő alkalmazása jellemzi - az állandó fejlesztés és az innovációra való törekvés mentén.

Az ingatlanfejlesztő Útnet kft. a Lavinamix csoport tagjaként az OPTEN 2018-as minősítése alapján „A” minősítést kapott, mely alapján a vállalkozás az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplőjének minősül, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

Eltökélt szándékunk az értékteremtés, ezért tevékenységünket Ügyfeleink igényeinek és visszajelzéseinek folyamatos figyelembevételével végezzük. Büszkék vagyunk arra, hogy csapatunkat kiváló műszaki és pénügyi felkészültséggel rendelkező szakemberek alkotják, valamint alvállalkozóinkkal is sokéves múlt köt össze minket. 

Az ingatlan-beruházás keretén belül 2019. év végéig 350 db, a XXI. század elvárásainak teljes mértékben megfelelő lakóingatlan, közel 50.000 m2 össz-alapterületű, A+ kategóriás irodahelyiség és 15.000 m2 kiskereskedelmi üzlethelyiség kerül kialakításra - folyamatos kivitelezésben. Alkotó tevékenységünkkel Ügyfeleink kényelmét és elégedettségét kívánjuk szolgálni hosszú távon. Őszintén hisszük, hogy a 'Otthon' nem csak négy falból áll, és az 'Iroda' sem csak munkahelyet jelent.