Elhelyezkedés

A kialakított infrastrukturális környezetnek köszönhetően a Tópark számos közlekedési eszközzel rövid időn belül megközelíthető.

directions_bus A Tópark Express BKK jeggyel vagy bérlettel használható ingajáratnak köszönhetően a Kelenföldi pályaudvar 10 perc menetidővel válik elérhetővé. A pályaudvarról megközelíthető M4-es metró közvetlen és gyors bejutási lehetőséget biztosít Budapest belvárosába. A Kelenföldi pályaudvarról rendszeresen induló Railjet vonattal Bécs 3 óra alatt elérhető.

directions_car A Tópark területe az M0 autóút valamint az M1, M7 autópályák aranyháromszögében található, így kitűnő lehetőséget biztosít az autóval közlekedők számára. A Tópark fejlesztéshez kapcsolódó csomóponti ágak kialakításával az ingatlankomplexum közvetlen csatlakozási lehetőséget nyújt az M0-as körgyűrűn a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér felé, valamint az M1-es autópályán Budapest és Győr irányába. Az M5-ös autópálya Budapestről délkelet felé haladva Kecskemétet, Szegedet kapcsolja össze a fővárossal.

airplanemode_active Az M0-ás körgyűrűn a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér 30 perc alatt, míg a bécsi illetve a pozsonyi nemzetközi repülőtér 1,5 óra alatt válik elérhetővé. A Tópark 10 km-es környezetében található Budaörsi Repülőtér privát illetve teherforgalom részére nyújt légi kapcsolati lehetőségeket.

directions_bike A Budapest-Balaton kerékpárút közvetlenül a Tópark mellett fog elhaladni.