';
TÓPARK BE MY CITY

ISMERJEN MEG MINKET!

A Tópark – Be My City, gyönyörű, ám több szempontból is túlterhlet Fővárosunktól néhány percre, egészséges, inspiratív, jó infrastruktúrával rendelkező környezetben nyújt kiváló megoldásokat mindazoknak, akik a bérlői igényekre szabható A+ minőségű irodaterületeket, változatos méretű, hatalmas portálüvegekkel rendelkező üzlethelyiségeket, vagy az év minden szakában napi rendszerességgel ápolt, parkosított környezetben, minőségi otthonakat keresnek.

Szolgáltatásainkkal, a „város a városban” koncepcióból eredően széles körben igyekszünk lefedni a nálunk lakó, dolgozó emberek, továbbá az attraktív környezet és a környék adta kikapcsolódási, sportolási lehetőségek miatt hozzánk érkező látogatók igényeit.

100.000 m2 felszín feletti beépített területünkön az A kategóriás irodaházakban megszokott általános profilokon túlmenően, számos további szolgáltatás áll a jövőben Bérlőink, Lakóink, valamint az akár co-working területeinket használata, akár kikapcsolódási szándékkal hozzánk látogatók számára.

A korábbi fejlesztő átal félbehagyott, kérdéseket támasztó beruházás néhány éve került a Lavinamix Csoporthoz tartozó Útnet Ingatlanfelesztő Kft. tulajdonába, aki úgy a mély-, mint magasépítében megvalósult betonstruktúra kialakítását végezte. A kiváló minőségben kivitelezett, 200000 m2 beépített területet magában foglaló gigantikus komplexum a staikai vizsgálatok eredményeképpen minden szempontból tökéletesen alkalmasnak bizonyult a munkálatok folytatására. Így a tervek aktualizálását követően az új tulajdonos megkezdte a projekt továbbvitelét.

Az épülethomlokzatok egyedi arculatot kaptak, a passzázsok hangulata igényes nyugateurópai városok vonzó látványát idézi, a gépészeti megoldások pedig megfelelnek a legújabb követelményeknek.

A FEJLESZTŐRŐL

A Lavinamix Kft. immár 22 éve a magyarországi útépítések meghatározó szereplője. Szakemberekből álló munkatársaink, modern kiszolgáló egységeink és vállalatirányítási rendszerünk együttesen teszik lehetővé az általunk vállalt megbízások pontos, szakmailag kifogástalan elvégzését.
Központi igazgatóságuk az M0-M1 autópálya csomópontjában található Tópark Ingatlankomplexumban kapott helyet, mely beruházás kivitelezését is társaságunk végezi.
Megrendelőink számára biztosítékot nyújt átlátható – 100%-ban Magyar – tulajdonosi szerkezetünk, mely megalakulásunk óta nem változott. Stabil banki és biztosítási háttérrel rendelkezünk, mely lehetővé teszi számunkra, a közbeszerzési eljárásokon való részvételt is.

A Lavinamix Építő Kft fő tevékenységei

  • Gyorsforgalmi utak és közutak komplett kivitelezése
  • Töltés és gátépítés, árvízvédelem
  • Magasépítés
  • Bányászati kitermelés és az alapanyag minőségi feldolgozása
  • Betongyártás

IMPRESSZUM

BERUHÁZÓ

ÚTNET KFT.

Cím: 2051 Biatorbágy, Kőris utca 2/a
Telefon: +36703706666
E-mail cím: info@topark.hu

GENERÁLKIVITELEZŐ

LAVINAMIX KFT.

Cím: 2051 Biatorbágy, Sasbérc út 1.
Weboldal: www.lavinamix.hu

ÉRTÉKESÍTŐ

ÚTNET Kft.

Cím: 2051 Biatorbágy, Kőris utca 2/a
Telefon: +36703706666
E-mail cím: info@topark.hu

Felkeltettük érdeklődését? Lépjen velünk kapcsolatba és látogasson el hozzánk.