';
Pihenés, szórakozás, aktív kikapcsolódás

A SZABADIDŐ NÁLUNK KEZDŐDIK!

Évszaktól függetlenül a Tópark – Be My Cityben szuper lehetőségek tárulnak elénk, ha egy kis kikapcsolódásra vágyunk. Lakóink a páratlan természeti környezet adta élmény mellett, számos prémium szolgáltatás közül is választhatnak. Szolgáltatásaink köre folyamatosan bővül.

VÁLASSZON KEDVÉRE

NÁLUNK MINDEN ADOTT A KIKAPCSOLÓDÁSHOZ

Kosárlabda és futballpálya

Kosárlabda és futballpályánk szabadon használható. Remek kikapcsolódást nyújthat a családdal vagy barátokkal jó idő esetén.

Röplabda pálya

Szuper program lehet a strandröplabda is, melyet akár ketten, de többen is játszhatnak egyszerre. A sportpályánál megtalálja minőségi Copaya röplabdahálónkat, és indulhat is az aktív kikapcsolódás a családdal vagy a barátokkal.

Teqball

A teqball a labdarúgás és az asztalitenisz elemeit vegyítő sport. Domborúan meghajlított síkú, középen plexiüvegből készült „hálóval” elválasztott asztalon játsszák futball-labdával, legalább ketten.

www.teqball.com

EUROVELO 14 kerékpárút

Az EV 14 vizek köré épül. Rajta kerékpározva megismerhetünk majd tíz folyót, hat tavat és tíz termálfürdőt, Salzburg és Debrecen között.
Az útvonal jelenleg még készül, fejlesztési fázisban van. Ezért nincs még az EV oldalán 14-esként feltüntetve. A tervek szerint a Boden-tótól indulva a romániai Iasiig (Jászvásár) lehetne rajta kerekezni, 1710 kilométeren.

Törökbálinti horgász-tó

A Törökbálinti horgász-tó remek kikapcsolódást nyújt a horgászat szerelmeseinek. Csodás táj, nyugodt környezet és bőséges halállomány jellemzi a tavat.
De győzödjön meg a saját szemével, kattintson a tó Facebook oldalára, hiszen rendszeresen osztanak meg képeket kifogott méretes példányokról!

www.facebook.com/torokbalintihorgaszpark

Kirándulás a környéken

Ha gyalogszerrel, biciklivel vagy akár autóval indulna kirándulni, a Tóparkból remek lehetőségei vannak.
Összegyűjtöttünk pár ajánlást blogbejegyzésünkben lakóink visszajelzése alapján. Kattintson!

További részletek a BLOG oldalunkon

Játszótér

Játszóterünk, nemcsak modern, hanem dekoratív is. A gyerekek fantáziájukat használva egy igazi várban képzelhetik magunkat, így még nagyobb lehet a móka. Csúszda a vártoronyból, egyensúlyozás a várfal peremén, ügyességi játékok, természetesen homokozóval és többféle hintával megspékelve. A csodálatos környezet, a háttérben a Törökbálinti-tóval, csak a hab a tortán.

Canopy drótkötélpálya gyerekeknek

Játszóterünk mellett lévő drótkötélpályán a nagyobb gyerekek is megtalálják a szórakozási lehetőséget.

Csoportos jógaórák az Alternatív Iskolában

Csoportos jógaórák az Alternatív Iskolában Szeghalmi Anita jógaoktatóval. Részletekért kattintson a Yogapart Facebook oldalára! Érdemes követni az oldalt, hiszen Anita időközönként tart ingyenes jógakostolókat is a szabadban a Tópark területén.

www.facebook.com/yogapartanita

A sétány a Törökbálinti-tó mellett

Ha egy laza sétára vágyik szép környezetben, a Tóparkból pár perc alatt elérhető a Törökbálinti-tó melletti sétány.

Örömmel segítünk Önnek!

KÉRDÉSE VAN?

Lépjen velünk kapcsolatba és látogasson el hozzánk. Keresse munkatársainkat az alábbi oldalon található elérhetőségeken és találjuk meg közösen az Önnek legmegfelelőbb megoldást.

Szeretne szétnézni nálunk? Tegyen egy virtuális sétát és nézze meg a Tóparkot képekben!