';

Irodaházak Éjszakája a Tópark ‘BE MY CITY’-ben

2021. október 14-én rendezték meg idén az Irodaházak Éjszakáját!

Az érdeklődők az építészeti, design és irodakoncepció szempontjából különleges helyszínek megtekintése során szakmai ismeretekkel gazdagodhatnak, és különleges éjszakai hangulatban csodálhatják meg az épületeket.

Az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy a Tópark ‘BE MY CITY’ is részt vehetett ezen az eseményen, és harmadik állomásként hozzánk látogattak el az érdeklődők.

“Az éjszakai irodai kalandtúra résztvevőit szállító buszok ezután egy olyan iroda-, szálloda- és lakásegyüttes felé veszik az irányt, amelyre maximálisan jellemző a megújulás, és a „szép új világ” mottója. A Tópark éveken át betontorzókon félbe maradt épületeit 2014-ben egy új tulajdonos, a Lavinamix cégcsoport vette kézbe, amely életet lehelt a még születésük előtt elhalt falakból álló szellemvárosba. Ki ne lenne kíváncsi arra, hogy milyen az élet a Tóparkban, amely olyannyira különbözik koncepciójában és stílusában is az eddig megszokottól? Az Irodaházak Éjszakájának utazói esti fényeiben barangolhatnak a Tópark épületegyüttesének kivilágított, különleges homlokzatai között és betekintést nyerhetnek az építészeti és ingatlanfejlesztési koncepcióba, a jövő elképzeléseibe.”

forrás: https://www.irodahazakejszakaja.hu/2021/10/01/irodahazak_ejszakaja_szakmai_elmenytura_nyolcadszor

Köszönjük minden résztvevőnek, aki ellátogatott hozzánk!

 

previous arrow
next arrow
Slider
Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in