';

Megjöttünk 1.rész – Kedves lakónk gondolatai

Fogadják szeretettel “Megjöttünk!” sorozatunk első részét. Sorait a Tópark egyik lakójának otthona és gondolatai ihlették.

konyha
Sokunkban felmerül a kérdés, mikor lakás, vagy házvásárlásra adjuk a fejünket, hogy hova is költözzünk. Nagyvárosban éljünk, vagy vidéken, a városhoz közeli peremváros valamelyikében?
Mi az ami a döntésünket meghatározhatja!?
Munkahely, család közelsége, jó óvoda, bölcsöde, iskola, akár a természet közelsége és annak szeretete.
Nehéz választás, hiszen mikor az ember már nem csak falakban hanem egy igazi otthonban gondolkozik, akkor az azt jelenti, hogy végre haza szeretne érni. Ahhoz pedig megfontoltan kell dönteni, hiszen az otthonunkat, egy bizonyos kor felett, már ritkábban cserélgetjük.

gardrób
Elhoztuk egyik kedves lakónk otthonát és ahhoz csatolt pár gondolatát.
Fogadják szeretettel, hiszen ritka az a kedvesség, amivel minket fogadott és amilyen szeretettel engedte, hogy az életéből pár fotót a Tópark Önökkel megosszon.
“Gazdagréten éltünk. Nagyon tetszett nekünk, szerettük. Azt mondtuk, innen csak akkor költözünk, ha egyszer egy szebb és különlegesebb helyre találunk. Mikor a Tóparkot megláttuk, azonnal beleszerettünk. Nem volt kérdés, hogy költözünk. Azóta már itt lakunk. Csak ámulunk azon, ahogyan napról napra épül és szépül. Mindig felfedezünk valami újat, pedig még nincs is befejezve. Szeretünk itt élni, jól döntöttünk, hogy a Tóparkba költöztünk.”
Köszönjük a lehetőséget!

hálószoba
Amennyiben Ön is szeretné megosztani az olvasókkal miért minket választott, kérjük üzenetben vegye fel velünk a kapcsolatot!
Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in