';

A Tópark, mint egyedülálló forgatási helyszín

Az innovatív fejlesztésű és kiemelkedően egyedülálló Tópark ’Be my city’ különlegességeit sokáig tudnánk sorolni, de úgy gondoljuk, egyik legkiemelkedőbb tulajdonsága egyedi külsejében rejlik.

Az ingatlankomplexum építése során tervezőink arra törekedtek, hogy ne csak magas minőségű építészeti kivitelezésű projektet alkossunk meg, de esztétikailag is valami különlegest alkossunk. A ’city’ tervezése során így egyedi építészeti elemeket és megvalósításokat álmodtunk meg, amelyek rendkívül látványossá és egyedülállóvá teszik a Tóparkot.

A különböző épületek egyedi arculatot kaptak, építészeti stílusukban mind különböznek egymástól, mégis egységes összképet alkotnak. Az épületek elrendezése és az építészeti elemek felépítése is látványos, minden szempontból egyedi látványt nyújt. Az épülethomlokzatok kialakításakor olyan rendkívül egyedülálló elemeket is alkalmaztunk, mint a csodálatos Zsolnay kerámiával fedett homlokzat, vagy a színes üvegablakok, amely a nap sugarában csodás fényeket fest a körülötte lévő épületek falára is.

Rendkívül büszkék vagyunk rá, hiszen ennek az exkluzív és látványos környezetnek köszönhető, hogy a Tóparkot egyre többen választják fotózások, forgatások helyszínéül. Egyedi megjelenése bármilyen magán-vagy reklámcélú fotózáshoz tökéletes.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy egy olyan luxus és presztízs márka, mint a Mercedes-Benz Hovány is a Tóparkot választotta a csodálatos Mercedes-AMG E 53 autómodell fotózásának helyszínéül. A készült fotók bámulatosak lettek, a képek magukért beszélnek.

A divatmárkák és ruhák bemutatásához is előkelő helyszín dukál, így nem véletlen, hogy divatfotózások céljából is többen választották már a Tópark ’Be my city’ különleges helyszínét. A La Luna és a Misstico  divatmárka egyedi ruhadarabjai nagyon jól beleillenek ebbe az exkluzív környezetbe, ahogy a Manon gyönyörű őszi kollekciója is. A Tóparkon belül is számos hely közül választhattak, a változatos építészetnek köszönhetően minden különböző stílusú szetthez tökéletesen illő helyszínt találtak.

A Tópark egyedi és változatos építészete sokféle forgatás számára vonzó lehet. Exkluzív megjelenésének köszönhetően kiváló helyszínt nyújt táncvideók elkészítéséhez is. Kivételes környezete különleges hangulatot kölcsönzött Csörögi Márk táncművész projektjéhez is, lélegzetelállító táncmozdulataihoz remekül passzol a Tópark ’Be my city’ páratlan helyszíne.

Nem ő volt ám az egyetlen táncos, akit megihletett a Tópark. A 31 éve alapított és ma is nagy sikerrel működő Zoltán Erika Tánciskola hálózat  ECDS Tánciskola törökbálinti stúdiójának ZOE Team növendékei is itt forgatták egyik táncos videójukat.

Nagyon örülünk, hogy már ennyien választották a Tóparkot fotózás és forgatás helyszínéül, és a jövőben is várjuk a remek közös projekteket. Büszkén ajánljuk ingatlankomplexumunkat erre a célra is, hiszen sokszínűségének köszönhetően szinte bármilyen kreatív projekthez tökéletes helyszínt biztosít, és itt mindig remek munkák születnek.

Frekventált elhelyezkedésének köszönhetően bárki számára könnyen megközelíthető autóval vagy akár tömegközlekedéssel is, így mindenképp ajánljuk, hogy egyszer Ön is látogasson el ide!

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in