';

A Tópark ‘BE MY CITY’ széleskörű szolgáltatásai

Ismerje meg, hogy mit is jelent a Tópark ‘BE MY CITY’-nél a “város a városban” kialakítás!
 
A Tópark létrehozása során elsődleges szempontot képviselt, hogy leendő lakóink számára ne csak egy lakóparkot, hanem egy élhető, önálló városi környezetet alakítsunk ki és magas színvonalú életkörülményeket biztosítsunk számukra. 
Szolgáltatásainkkal széles körben igyekszünk lefedni a nálunk lakó, dolgozó emberek, továbbá a hozzánk érkező látogatók igényeit.
Számos sportolási és kikapcsolódási lehetőség, iskola és egyéb folyamatosan bővülő szolgáltatások állnak lakóink és bérlőink rendelkezésére.
 

A Cafe Frei kínálatában a világ különböző kávékülönlegességeit és süteményeit kóstolhatják meg, ahol most a járványügyi rendelet miatt, átmenetileg elvitelre kérhetik a finomságokat.☕️

 

Akkor sem kell autóba ülni és elmenni a legközelebbi áruházba, ha főzés közben veszik észre, hogy hiányzik egy fontos hozzávaló. A Manna kisboltban beszerezhetik a szükséges élelmiszereket, friss zöldségeket és gyümölcsöket, és finom szendvicseket is vásárolhatnak.

 

A Safety Wash autómosójában karcmentes és alapos tisztításban lehet része autójuknak. Innovatív nanotechnológiával dolgoznak, aminek köszönhetően szinte teljesen vízmentesen mossák le az autókat, így a környezetet is védeni tudjuk.

 

Egy kis szépségápolásért sem kell messzire menniük, hiszen a Tóparkban megtalálhatjó a J.W. Beauty Center szépségszalon, ahol egy helyen fodrászat, kozmetika, manikűr, masszázs, barnítás, és még sok más szépészeti szolgáltatás áll rendelkezésükre.

 

A Rose Hair Studio pedig instant hajdúsítással és minőségi parókákkal várja vendégeit.

 

A folyamatosan fejlődő és bővülő szolgáltatások célja, hogy teljesen önálló területet alakítsunk ki, ahol minden szükséglet kielégítésére lehetősége lesz a Tóparkban lakóknak és dolgozóknak.

 

Költöztesse Ön is vállalkozását a Tópark-ba! A bérelhető üzlethelyiségekről itt tájékozódhat -> https://topark.hu/uzletek/
Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in