';

Szavazzon a Tóparkra “Az Év Irodája” versenyen

A Tópark ‘BE MY CITY’ Iroda- és Lakóparkban az általunk nyújtott szolgáltatások magas szintű működtetése mellett másik legfontosabb célunk, hogy külső megjelenésünk elnyerje a hozzánk látogatók tetszését. Nagy hangsúlyt fektettünk az épületek egyedi építészeti megoldásaira és homlokzati kivitelezésére, mindemellett természetesen a belső terek kialakítására is nagy figyelmet fordítunk. 

Éppen ezért büszkeséggel tölt el minket az a megtiszteltetés, hogy a Tópark ‘G’ irodaépületében kialakított lobby/recepció terület nevezésre került a rangos “Az Év Irodája” versenyen, “az év közösségi tere” kategóriában.

A G épületben megvalósult impozáns fogadótér egyszersmind olyan közösségi helyként is funkcionál, amely önmagában is tökéletes helyszínt biztosít üzleti megbeszélésekhez, vagy laza szellemű találkozókhoz egyaránt. 

A letisztult teret ellenpontozza, és a recepció területét is kiemeli a középső fém öv. A fém sávon áthaladva érzékelhető annak finom hullámzása, ezzel is elvontan utalva a természetre, játékosságot csempészve a térbe. A nyitott álmennyezetes, látszó gépészettel megalkotott teret a fények játéka és a nyers felületű burkolatok fogják össze. A természet közelségére utal a beltéren is megjelenő zöld növényfal.

 

A terület legkiválóbb szakértőiből összeállított zsűri szakmai szempontokat mérlegelő döntése mellett mindenki szavazhat a különböző épületekre, területekre úgyanúgy, mint az egyes szakterületeket képviselő ingatlanpiaci szereplőkre is.

Szavazni a http://azevirodaja.hu/verseny linken, vagy a www.azevirodaja.hu oldalon a “szavazás” gombra kattintva, majd a választott iroda fotója alatti csillaggal jelölt “szavazok” feliratra kattintva lehet. Itt kategóriáktól függetlenül, abc sorrendben találhatók a nevezettek.

Ha a Tópark BE MY CITY elsőként átadott irodaépületében megvalósult igazán impozáns recepciója elnyerte tetszését, örülünk ha “az év közösségi tere” kategóriában ránk szavaz.

Ismerje meg részletesen a G épület csodás fogadóterét.

http://azevirodaja.hu/nevezok/48488

 

Köszönünk előre is minden szavazatot és megosztást!

previous arrow
next arrow
Slider
Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in