';

Exkluzív J.W. Beauty Center szépségszalon a Tóparkban

A Tópark ‘Be My City’ Iroda- és Lakópark komplexumának folyamatosan bővülő szolgáltatásai lehetőséget biztosítanak lakói és bérlői számára, hogy felmerülő igényeik kielégítésére egy helyen megtalálhassák a megoldást. Szolgáltatásainkkal széles körben igyekszünk lefedni a nálunk lakó, dolgozó emberek, továbbá a hozzánk érkező látogatók igényeit.

A Tóparkban helyet kapott, és azóta is kiemelkedő szerepet játszik a J.W. Beauty Center szépségszalon, mely tavaly ősszel nyitotta meg kapuit vendégei előtt.

Az igényes és modern szalonban egy helyen széles spektrumon találhatják meg a szolgáltatásokat a szépülni vágyók. Fodrászat, kozmetika, szempilla építés, masszázs, manikűr-pedikűr, műköröm, hullámmasszázs, alkalmi smink, UV mentes barnítás, és két típusú alakformáló készülék, illetve életmód tanácsadás szolgáltatást is igénybe vehetik.

A legfrissebb trendekkel és divattal lépést tartva dolgoznak a szalon kollégái, akik a saját területükön belül bármilyen kérésnek eleget téve, maximálisan végzik munkájukat. Ennek köszönhetően is választják a J.W. Beauty Centert ismertebb emberek is, mint Kiszel Tünde, aki már több alkalommal is a szalon teljes körű szolgáltatásait igénybe véve újult meg. 

A haj ápolására különböző luxus hajkezeléseket vehetnek igénybe, ahol a legmodernebb eszközök és technológiák közül választhatnak.

Igéző tekintetet varázsolhat a hölgyeknek a szalon szempilla építő szakembere, aki 1-től egészed 6D-s szempillák építésével foglalkozik, hogy a hölgyek elérhessék azt az igéző tekintetet, melyre ők vágynak.

A szépítkezés után egy kellemes kikapcsolódásban vehetnek részt a relaxáló masszázson.

Az alakformálás innovatív formái is megtalálhatók a szalonban. Igénybe vehetik az Infrashape és a Power Plate készüléket is, melyek könnyedén segíthetnek megszabadulni a felesleges kilóktól.


Ha szépülésre és/vagy kikapcsolódásra vágynak, válasszák bizalommal a J.W.Beauty Center szolgáltatásait Önök is!

Nyitva tartásuk az alábbi: 

  • Hétfőtől-péntekig 9:00-17:00
  • Szombaton és vasárnap 8:30-12:00

Bővebb információkért látogassanak el a szalon Facebook oldalára. https://www.facebook.com/jwbeautycenter 

previous arrow
next arrow
Slider
Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in