';

Otthontérkép – Tópark: A béke szigete

Köszönjük a cikket az Otthontérkép online magazinnak!

 

Tópark: a béke szigete

 

Ezekben a zűrös időkben az emberek számára fontosabbá vált a nyugalmas, a város mindennapi nyüzsgésétől kissé távolabbi élet. Lehetőség szerint olyan helyen, ami minőségi, egyedi életérzést nyújt, nincs messze Budapesttől és alapvető szolgáltatásokat is biztosít. Ilyen hely lehet a Tópark.

Aki különleges új otthont keres, az jól tudja, hogy lakáskeresés során érdemes a főváros szigorúan vett határain túl is nézelődni. Ha így teszünk, lehetőségünk nyílik a lakóparkok egy új és igazán különleges formáját megismerni.

Ilyen hely nincs is sok az országban, de azért kivétel mindig akad, ilyen például ma is ütemesen épülő és kiválóan megközelíthető Tópark ’BE MY CITY’ Városközpont Biatorbágy és Törökbálint között.

 

A nyüzsgő fővárostól pár percre épülő lakópark már a koncepció miatt is egyedinek mondható, hiszen az innovatív irodákat, színvonalas szolgáltató és üzlethelyiségeket, valamint magas műszaki tartalommal rendelkező lakásokat, mint egy fő rendező szál, gyűjti maga köré az épületek közötti fő passzázs. Az egyedi stílusjegyeket viselő homlokzatok belvárosi hangulatot idéznek, míg az épületeket körül ölelő parkosított környezet a tavasz beköszöntével éppen szemet gyönyörködtető tulipán pompában úszik az itt élők és dolgozók legnagyobb örömére.

A változatos környezet mellett fontos megjegyezni, hogy a beruházó elkötelezett híve a minőségi kivitelezésnek és a környezettudatos megvalósításnak, ennek szellemében a magas színvonalra és környezetbarát megoldásokra törekvés elve mentén halad a beruházás.

A lakás kínálatban változatos kialakítású és méretű otthonok között válogathatunk, ami viszont minden típusban közös az például többek között a mennyezet fűtő-hűtő rendszer, mely ideális komfortot, energiatakarékos fűtést és hűtést biztosít, az első osztályú nyílászárók, a jó érzékkel kiválasztott burkolatok és szaniterek.

Persze nem csak azoknak érdemes körülnézni a Tópark kínálatában, akik új otthonra vágynak hiszen, a vállalatok számára prémium minőségű irodákat is kínál a beruházó. A bérlők igényei szerint alakítható tágas, napfényes irodaszintek átlagos mérete 2000 m2, ezért a Tópark akár a nagyvállalatok számára is kiváló választás tud lenni, az épületek földszintjén pedig üzlethelyiségek várják a kereskedelmi és egyéb szolgáltatásban gondolkodó vállalkozókat.

Érdemes kilátogatni a Tóparkba, hiszen a változatos funkciók okán mindenki számára kínál lehetőséget.

Forrás:
https://magazin.otthonterkep.hu/2020/04/30/topark-a-beke-szigete/
Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in