';

Megjöttünk 2.rész – Kedves lakónk gondolatai

Zita és az ő Nola cicája is a Tópark lakója. Köszönjük ezt a pár gondolatot Zitának, mi is nagyon örülünk, hogy itt vagytok, hogy megérkeztetek!

 

 

„Életem legnagyobb részét Budán, vagy annak vonzáskörzetében töltöttem. A második kerületben éltem több, mint 30 évet, majd Kamaraerdőbe költöztünk. Pár évet Veresegyházon a Ligetekben, illetve ideköltözésem előtti 1 évben a Budafoki Liliomdomb lakóparkban laktam.

Mikor úgy döntöttem elköltözök, ezt az egy ingatlant néztem meg. A lakás, a környezet, szerelem volt az első látásra. Azonnal döntöttem, amint megtaláltam.

Magával ragadott a környezet, az igényes kinézet, a hangulat, ami áthatja és azonnal elvarázsolja az ide érkezőket. Élhető, barátságos és zöld, ami sokat jelent nekem. Kellemes érzéssel tölt el a víz közelsége és persze az sem utolsó szempont, hogy az M0 és az M1-es közvetlen közelében helyezkedik el.

Csodálatos barátokra leltem, itt élni, olyan mintha egy kis szigeten élnék, amire nagy szüksége van mindenkinek ebben a rohanó világban. Szeretek hazajönni, télen a kandalló mellett borozgatni, nyáron pedig a teraszon pihenni, beszélgetni.

Szép időben megnyugtató sétálni a tó partján, de gyakran az is elég, hogy a teraszon élvezem a nap sugarait vagy akár a pillanatot, mikor végre van időm és olvashatok.
Látni a csodálatos esti fényeit ennek a kisvárosnak azt az érzést kelti bennem, hogy ide mindig jó hazaérni.„

Zita&Nola

 

Amennyiben Ön is szeretné megosztani az olvasókkal miért minket választott, kérjük üzenetben vegye fel velünk a kapcsolatot!
Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in